27.-30. juni 2024

Kulturkveld med variert og godt program

Kulturkveld med variert og godt program

Kjøp billetter til årets kulturkveld!

I år som i fjor er det Kirsti Iversen som på vegne av foreningen Herøydagan har tatt på seg rollen med å sy sammen et program for årets kulturkveld. I mange år er det hun som enten har loset publikum gjennom forestillingen som dyktig konferansier, eller «bare» sydd sammen programmet.

Det er satt sammen et godt program med både lokale og nasjonale artister. Herøy Musikkorps vil som så mange ganger før starte showet med fengende musikk. Denne gangen har de også fått god drahjelp av dyktige korpsmusikanter fra nabokommunen Dønna.

De dyktige musikerne i gruppa Hjertebank skal også i år spille sammen med de fleste som skal opptre på scenen. Det vil også som vanlig deles ut diverse priser fra Herøy kommune, og årets Herøydagskunstner skal presenteres. I år er det den dyktige kunstneren Katharina Zahl Fagervik som har fått dette oppdraget.

Av andre som skal opptre kan vi nevne Hans Inge Fagervik, Kristin Markås Mellingen, elever fra kulturskolen i Herøy, Ragnhild Stokbakken, Lucas Fagervik (trompet), Trude Angel Meidell og Einar Roan.

Vi håper å se det på kulturkvelden i Herøyhallen fredag 28. juni klokka 18.30.

Våre hovedsponsorer

MOWI, Supersponsor

MOWI
Supersponsor

Herøy Kommune
Hovedsponsor

North Salmon Service
Hovedsponsor

Helgelands Blad
Hovedsponsor

SpareBank1 Helgeland
Hovedsponsor

Seløy Sjøfarm
Hovedsponsor

Kobbvåglaks
Hovedsponsor

Foreningen Herøydagan
Org.nr. 811 912 182