27.-30. juni 2024

Konsert i kirka med Trude Angel Meidell

Konsert i kirka med Trude Angel Meidell

«Meg, piano og kjærlighet i mange varianter»

Konserten heter «Meg, piano og kjærlighet i mange varianter» og vil nok helt sikkert bli en avslappende og fin stund for alle som finner veien til Herøy kirke fredag kveld etter kulturkvelden. 

Dette er første gang Trude har en konsert helt alene, så hun er nok litt spent på hvordan dette blir mottatt.

– Jeg beveger meg mest i musikklandskapet til soul/pop/jazz med låter av store artister som Joss Stone, Alicia Keys, Adele og lignende. Konserten blir rolig, og forhåpentligvis avslappende, forteller Trude til Herøydagan

Trude kommer opprinnelig fra Herøy og har gått musikklinja i Mosjøen med sang som hovedinstrument og piano som bi-/akkompagnementsinstrument. Hun tok deretter videreutdanning med musikk i en praktisk-estetisk faglærerutdanning på Nesna.

– Jeg har alltid drevet med musikk og sang, og interesse for piano kom da jeg var liten og pappa kjøpte et keyboard til meg. Jeg startet med å opptre sammen med pappa og hans countryband. Dette blir blir første gang jeg har konsert helt alene, men jeg har hatt julekonsert på Herøy for mange år siden sammen med pappa og noen flere.

– Jeg har jo vært med på en del oppdrag tidligere, og opptrådt både både kulturkvelder, countryfestival i Sandnessjøen og lignende. Her i Drammen har jeg blant annet spilt i et countryband, samt opptrådt på en del på andre arrangementer som bryllup, begravelser, avslutninger og andre sammenkomster. Jeg jobber til vanlig som kontaktlærer ved en barneskole i Drammen, avslutter Trude Angel Meidell.

Herøydagan anbefaler alle til å senke skuldrene og få med seg konserten fredag 28. juni kl. 21.00 i vakre Herøy kirke.

Våre hovedsponsorer

MOWI, Supersponsor

MOWI
Supersponsor

Herøy Kommune
Hovedsponsor

North Salmon Service
Hovedsponsor

Helgelands Blad
Hovedsponsor

SpareBank1 Helgeland
Hovedsponsor

Seløy Sjøfarm
Hovedsponsor

Kobbvåglaks
Hovedsponsor

Foreningen Herøydagan
Org.nr. 811 912 182