27.-30. juni 2024

Katharina er årets Herøydagskunstner

Katharina er årets Herøydagskunstner

Katharina Zahl Fagervik (f:1977) er billedkunstner oppvokst på Helgeland, og med røtter fra Seløya. Hun er utdannet ved Vestlandets kunstakademi i Bergen og Kunstakademiet i Oslo, og bor nå på Tofte i Asker.

Fagervik arbeider hovedsakelig innen maleri og tegning, hvor bildene ofte er fargesterke og organiske i uttrykket. Motivene kretser rundt natur og menneskets forhold til landskapet rundt seg.

Mye av inspirasjonen til bildene kommer fra naturen i oppveksten på Helgelandskysten. Katharina har flere separat- og gruppeutstillinger bak seg, er innkjøpt av det offentlige, hun har deltatt på utsmykninger, og mottatt priser for sin kunst.

På utstillingen under Herøydagan vil Katharina vise både malerier og tegninger, noen også med motiver fra Seløya og områdene rundt. Katharina vil ha stand lørdag og søndag i Herøyhallen under årets dager.

Trykk her for mer informasjon.

Våre hovedsponsorer

MOWI, Supersponsor

MOWI
Supersponsor

Herøy Kommune
Hovedsponsor

North Salmon Service
Hovedsponsor

Helgelands Blad
Hovedsponsor

SpareBank1 Helgeland
Hovedsponsor

Seløy Sjøfarm
Hovedsponsor

Kobbvåglaks
Hovedsponsor

Foreningen Herøydagan
Org.nr. 811 912 182