27.-30. juni 2024

Adam Douglas med Ida Jenshus

Adam Douglas med Ida Jenshus

Adam Douglas kommer til Herøydagan sammen med gjesteartist Ida Jenshus.

Foto: Jens StorakerKjøp billett til konserten!Kjøp billett til begge konserter lørdag til rabattert pris!

Koder legges inn i egen billettkategori til hver konsert.

Douglas har virkelig satt sitt preg på musikk-Norge med flere kritikerroste album og ikke minst imponerende prestasjoner i Stjernekamp på NRK. Til konserten blir også Ida Jenshus med som gjesteartist.  

Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin´Wolf og Ray Charles´ flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Etter solodebuten i 2013 har Adam gitt ut en rekke kritikerroste album og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017.

Adams forrige studioalbum «Better Angels» ble gitt ut i mars 2021 og for den utgivelsen mottok han sin første Spellemannpris. I september 2023 kom albumet «Dancing For The Moon» der Adam Douglas nok en gang beviser hvorfor han regnes som en av Norges beste vokalister og formidlere.

I 2022 ble Adam Douglas tildelt «Bluesprisen» 2022 under sin konsert på Notodden Bluesfestival – en stor ære.

De siste årene har Adam etablert sin juleturné-tradisjon «An American Holiday» – som i 2023 gikk inn i sitt sjette år med over 13.000 solgte billetter årlig. 

Bandet består av:
Adam Douglas m/gjesteartist Ida Jenshus
Thor-Erik Fjellvang, keys
Kjell-Harald Litangen, gitar
Ruben Fredheim Oma, bass
Ruben Dalen, trommer
Bodvar Tornes, lydtekniker 

Ida Jenshus startet sin musikkarriere som tenåring da hun vant den nasjonale talentkonkurransen Lyden av lørdag da hun var 17 år gammel. Hun har siden den gang etablert seg som en anerkjent singer-songwriter i Norge med flere utgivelser og konserter som har vist hennes musikalske dyktighet. Jenshus har utforsket ulike stilarter som country, folk og Americana gjennom sin karriere. I 2004 var hun og holdt en meget god konsert under Herøydagan som en del av Nielsen Aalberg show.

Ida Jenshus og Adam Douglas har samarbeidet og opptrådt sammen ved ulike anledninger, og deres musikkstiler utfyller hverandre godt. Sammen har de skapt flotte musikalske opplevelser for publikum. 

Få med deg konserten lørdag 29. juni kl. 20.00.

Våre hovedsponsorer

MOWI, Supersponsor

MOWI
Supersponsor

Herøy Kommune
Hovedsponsor

North Salmon Service
Hovedsponsor

Helgelands Blad
Hovedsponsor

SpareBank1 Helgeland
Hovedsponsor

Seløy Sjøfarm
Hovedsponsor

Kobbvåglaks
Hovedsponsor

Foreningen Herøydagan
Org.nr. 811 912 182