27.-30. juni 2024

Vårt Lille Land

Vårt Lille Land

Kjøp billett til konserten!

Kjøp billett til begge konserter lørdag til rabattert pris!
Koder legges inn i egen billettkategori til hver konsert.

I denne konserten serveres det perler fra kjente norske artister som blant annet Halvdan Sivertsen, Kari og Lars Bremnes, Bjørn Eidsvåg og Terje Nilsen. Låtvalgene er gjort med utgangspunkt i en hyllest til den vakre kysten her på Helgeland og de flotte omgivelsene vi bor i. Enkelte av låtene har fått ny innpakning og spennende arrangementer, i tillegg til at de serverer enkelte egenskrevne låter.

Gjengen startet reisen tidlig i 2023 med en plan om en konsert oppe på Horisonten Gapahuk i forbindelse med at ungdomslaget UL Bølgen hadde 100 årsjubileum. 22. juli var aggregater, høyttalere, kabler og ikke minst 260 publikummere på plass for å nyte en unik konsertopplevelse på det høyeste punktet på Brasøy.

10. oktober gjestet bandet Kulturbadet i Sandnessjøen og det ble starten på et samarbeid som blir spennende å følge videre.

Marita er bosatt i Leirfjord og jobber til daglig som eiendomsmegler i regionen. Hun har deltatt både som front og kordame i flere lokale band, oppsetninger og konserter de senere årene. Nylig deltok Marita i TV-programmet The Voice på TV2 der hun gjorde en meget god figur og kom videre helt til live-sendingene.

Arild bor også i Leirfjord og jobber i «Kulturskolen for Alle» som lærer, i tillegg til å være frilans musiker med mange ulike band og prosjekter i hele Norge. Alexander jobber til daglig i Sinus og driver butikken Fiskestanga. Han er veldig aktiv i flere ulike band i Sandnessjøen, styrer gjerne lyden og trakterer både bass og gitar etter behov. Harald jobber til daglig som kranfører, men er ofte å se bak trommesett med flere band i ulike sjangere regionen. Trine jobber til daglig ved Petter Dass-museet og har ofte spennende musikalske oppdrag der. Hun er også aktiv i musikklivet med både oppsetninger, konserter og som frontfigur i eget band.

Bandet er lokalt forankret og består av:
– Marita Øvre-Johansen, vokal (Leirfjord)
– Arild Hammerø, gitarer (Leirfjord)
– Alexander Fossum, bass og kontrabass (Sandnessjøen)
– Harald Storholm, perkusjon (Brasøy)
– Trine Benedicte Jenssen, kor (Sandnessjøen)
– Ann Sissel Nilsen, lydtekniker (Sandnessjøen)

Få med dere konserten lørdag 29. juni kl. 18.00.

Våre hovedsponsorer

MOWI, Supersponsor

MOWI
Supersponsor

Herøy Kommune
Hovedsponsor

North Salmon Service
Hovedsponsor

Helgelands Blad
Hovedsponsor

SpareBank1 Helgeland
Hovedsponsor

Seløy Sjøfarm
Hovedsponsor

Kobbvåglaks
Hovedsponsor

Foreningen Herøydagan
Org.nr. 811 912 182